Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NWF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NWF. Als je het bestand wilt openen NWF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NWF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NavisWorks Project Format Autodesk

Wat is een bestand NWF?

CAD projectbestand gemaakt door Navisworks, een softwarepakket dat wordt gebruikt voor engineering design review. Verwijdert verwijzingen naar CAD CAD-bestanden van het project (zoals .DWG-bestanden) die de bestandsset vormen. Gebruikt voor het opslaan van collecties werkbestanden samen.

Een NWF kan worden gepubliceerd naar een .NWD-bestand, dat alle projectobjecten opslaat in een zelfstandig document voor beoordeling. Kies Bestand & rarr. Publiceer vanuit het toepassingsmenu van Navisworks Manage.

Hoe een bestand openen NWF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NWF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NWF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NWF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NWF openen

Andere problemen met een bestand NWF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NWF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NWF:

  • het gekozen bestand NWF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NWF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NWF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand