Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NWM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NWM. Als je het bestand wilt openen NWM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NWM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony NWM Display Screen Format N/A

Wat is een bestand NWM?

Statisch of geanimeerd beeld dat kan worden weergegeven op Sony's Network Walkman, inclusief de NW-E405, NW-E407, NW-E503, NW-E505, NW-E507, NW-A605, NW-A607 en NW-A608.

De afbeelding kan worden overgedragen aan de walkman door deze instructies te volgen:

Download / sla het NWM-bestand op op uw computer. Sluit de Network Walkman aan op uw pc met een USB-kabel. Open "Deze computer" en je zou een nieuwe verwijderbare drive moeten zien, waarschijnlijk de E: Drive. Open de drive en zoek een map genaamd "NWWM-SCR." Als de map niet bestaat, maak een nieuwe map genaamd "NWWM-SCR." Kopieer het NWM-bestand van uw computer naar de NWWM-SCR-map op de Network Walkman. (Er moet slechts één bestand tegelijk in de map geplaatst worden.) Verwijder de walkman in Windows of verwijder deze dan van uw computer. Zet de Network Walkman aan en houd de Search / Menu knop ingedrukt totdat het menu wordt weergegeven. Selecteer "Display Screen" en druk op de Play / Stop-knop om de nieuwe schermweergaveoptie te selecteren.

Hoe een bestand openen NWM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NWM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NWM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NWM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NWM openen

Andere problemen met een bestand NWM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NWM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NWM:

  • het gekozen bestand NWM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NWM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NWM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand