Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NWS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NWS. Als je het bestand wilt openen NWS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NWS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook Express News Message Format Microsoft

Wat is een bestand NWS?

Bestand gemaakt door Windows Live Mail (en Outlook Express), een e-mail- en nieuwsclient voor Windows. Opslaan berichtengroepen en wordt meestal opgeslagen naast .EML-bestanden. Wordt gebruikt voor het opslaan van lokale cache kopieën van berichten voor nieuwsgroep abonnementen.

Hoe een bestand openen NWS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NWS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NWS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NWS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NWS openen

Andere problemen met een bestand NWS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NWS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NWS:

  • het gekozen bestand NWS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NWS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NWS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand