Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NWV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NWV. Als je het bestand wilt openen NWV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NWV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dragon NaturallySpeaking User Archive Format Nuance

Wat is een bestand NWV?

Bestand gegenereerd door Dragon Naturally Speaking (DNS), een spraakherkenning en dictatieprogramma. Bevat wijzigingen die zijn opgeslagen door de Acoustic Optimizer van het programma. Inclusief correcties die de nauwkeurigheid van spraakherkenning voor een specifieke gebruiker verbeteren.

Het NaturallySpeaking NWV-bestand wordt standaard 'acarchive.Nwv' genoemd. Het wordt tijdens dictatietraining gewijzigd als het vakje 'Store correcties in archief' is gecontroleerd. Deze optie kan worden gevonden door Tools & rarr.Options & rarr.Miscellaneous in het programma te selecteren.

Hoe een bestand openen NWV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NWV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NWV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NWV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NWV openen

Andere problemen met een bestand NWV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NWV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NWV:

  • het gekozen bestand NWV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NWV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NWV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand