Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NXC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NXC. Als je het bestand wilt openen NXC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NXC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NXC Not EXactly C Source Code Format John Hansen

Wat is een bestand NXC?

Broncode bestand geschreven in de programmeertaal Niet eXactly C (NXC). Wordt gebruikt om een ​​LEGO Mindstorms NXT-baksteen te programmeren. Kan worden geopend met Bricx Command Center (BricxCC) om de code te bekijken met syntax highlighting. Kan ook bekeken worden met een basis teksteditor.

NXC is een taal op hoog niveau dat vergelijkbaar is met C en is gebouwd bovenop de volgende bytecodes (NBC) compiler.

Hoe een bestand openen NXC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NXC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NXC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NXC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NXC openen

Andere problemen met een bestand NXC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NXC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NXC:

  • het gekozen bestand NXC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NXC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NXC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand