Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NY. Als je het bestand wilt openen NY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nyquist Plug-in Format Nyquist

Wat is een bestand NY?

Plugin bestand gemaakt voor Audacity, een audio bewerking applicatie. Opslaan van broncode geschreven in Nyquist, een LISP-gebaseerde programmeertaal voor geluidsynthese en muziek compositie. Bewaar geluidseffecten zoals vervagen, vertragingen en koors.

Hoe een bestand openen NY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NY openen

Andere problemen met een bestand NY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NY:

  • het gekozen bestand NY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand