Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NZB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NZB. Als je het bestand wilt openen NZB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NZB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Newzbin Download Pointer Format NewzBin.com

Wat is een bestand NZB?

Bestand gebruikt door Newzbin, een service die de inhoud van Usenet indexeert. Bevat korte samenvattende informatie over een Usenet-posting, zoals een unieke ID, posternaam, postgroepen, bestandsnamen en bestandssegmenten. Wordt gebruikt als index om nieuwsfeed content te verzamelen vanuit een Usenet-posting.

NZB-bestanden downloaden headers specifiek voor de zoekopdracht van een gebruiker in plaats van alle headers in een nieuwsgroep. Ze helpen tijd en bandbreedte te besparen omdat ze geen update van de gehele nieuwsgroepenlijst nodig hebben.

NZB-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat.

Hoe een bestand openen NZB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NZB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NZB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NZB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NZB openen

Andere problemen met een bestand NZB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NZB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NZB:

  • het gekozen bestand NZB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NZB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NZB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand