Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OAB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OAB. Als je het bestand wilt openen OAB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OAB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook Offline Address Book Format N/A

Wat is een bestand OAB?

Biedt namen, e-mailadressen en andere contactgegevens voor Microsoft Outlook op

Hoe een bestand openen OAB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OAB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OAB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OAB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OAB openen

Andere problemen met een bestand OAB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OAB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OAB:

  • het gekozen bestand OAB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OAB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OAB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand