Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OAM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OAM. Als je het bestand wilt openen OAM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OAM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Edge Overlay Format Adobe Systems

Wat is een bestand OAM?

Geanimeerde widget gemaakt door Adobe Edge Animate, een programma dat HTML5, CSS en JavaScript-technologieën gebruikt om geanimeerde webinhoud te maken. Bevat vormen, afbeeldingen en andere inhoud, evenals een tijdlijn voor het afspelen van de animatie. Kan worden gemaakt door te publiceren vanuit een project Edge Animate (.AN bestand).

OAM-bestanden worden gebruikt voor het plaatsen van widgets in InDesign-documenten (.INDD), Dreamweaver-websiteprojecten en in andere gepubliceerde content die is gemaakt met Adobe Creative Suite-toepassingen.

Om een ​​OAM-bestand te maken, volg deze stappen in Edge Animate:

Selecteer Bestand & rarr. Instellingen publiceren .... Controleer het vak naast 'Deployment Package Animation' en kies uw uitvoeropties en locatie. Selecteer Bestand & rarr. Publiceer en ga vervolgens naar de map die u heeft gekozen in het dialoogvenster Publicatiesinstellingen om uw OAM-bestand te halen.

OAM-bestanden worden ook Adobe Edge Animate Deployment Packages genoemd. Vanaf november 2015 wordt Edge Animate niet meer actief ontwikkeld.

Hoe een bestand openen OAM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OAM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OAM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OAM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OAM openen

Andere problemen met een bestand OAM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OAM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OAM:

  • het gekozen bestand OAM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OAM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OAM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand