Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OAR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OAR. Als je het bestand wilt openen OAR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OAR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenSimulator Archive Format N/A

Wat is een bestand OAR?

Archief gemaakt door OpenSimulator, ook wel OpenSim genoemd, een open source 3D applicatieserver die wordt gebruikt voor het creëren van virtuele omgevingen die via een netwerk toegankelijk zijn. Bevat "prims" of items, en alle benodigde activa gegevens om het terrein, objectstructuren en hun inventaris volledig op een ander systeem te laden.

OAR-bestanden kunnen worden gemaakt met behulp van de opdracht "save oar [filename]" van de regio console en kan worden geladen met het commando "load oar [filename]".

Hoe een bestand openen OAR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OAR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OAR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OAR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OAR openen

Andere problemen met een bestand OAR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OAR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OAR:

  • het gekozen bestand OAR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OAR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OAR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand