Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OBD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OBD. Als je het bestand wilt openen OBD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OBD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office Binder Document Format Microsoft

Wat is een bestand OBD?

Bestand aangemaakt door Office Binder, een programma dat samen gemeenschappelijke Microsoft document bestandstypen koppelt. Biedt een "bindmiddel" op, dat een verzameling Office-documentobjecten bevat. Wordt gebruikt om documentinhoud samen te koppelen aan Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint-, Project- en Visio-bestanden.

Office Binder is opgenomen in Microsoft Office 95, 97 en 2000, maar wordt niet meer ondersteund in nieuwere versies van Microsoft Office. Microsoft leverde een downloadbaar gereedschap genaamd Unbind, die nog steeds OBD-bestanden kan openen in Office 2003.

Hoe een bestand openen OBD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OBD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OBD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OBD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OBD openen

Andere problemen met een bestand OBD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OBD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OBD:

  • het gekozen bestand OBD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OBD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OBD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand