Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OBI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OBI. Als je het bestand wilt openen OBI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OBI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook 2007/2010/2013 RSS Subscription Format Microsoft

Wat is een bestand OBI?

Bestand gemaakt door Microsoft Outlook, een agenda en een e-mailprogramma. Bevat RSS abonnement namen en eigenschappen in een XML-formaat. Wordt gebruikt voor het opslaan van RSS-feedabonnementen voor een Outlook-profiel.

OBI-bestanden worden genoemd met de conventie <.Profilename>. Sharing.Xml.Obi. Ze zijn typisch in de volgende gebruikersbestand: AppDataLocalMicrosoftOutlook.

OBI-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar Outline Processor Markup Language (.OPML) bestanden door de volgende optie in Outlook: File & rarr te selecteren. Import & Export & rarr. Voer alle RSS-feeds uit als OPML-bestand.

Hoe een bestand openen OBI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OBI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OBI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OBI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OBI openen

Andere problemen met een bestand OBI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OBI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OBI:

  • het gekozen bestand OBI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OBI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OBI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand