Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OBJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OBJ. Als je het bestand wilt openen OBJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OBJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3D Object Format Wavefront Technologies

Wat is een bestand OBJ?

Een OBJ-bestand is een standaard 3D-beeldformaat dat kan worden uitgevoerd en geopend door verschillende 3D-bewerkingsprogramma's. Het bevat een driedimensionaal object, waaronder 3D-coördinaten, textuurkaarten, veelhoekige gezichten en andere objectinformatie.

Het OBJ-formaat wordt algemeen beschouwd als een universeel formaat voor 3D-bewerkingsapplicaties. Het OBJ-bestand bevat gewoonlijk verwijzingen naar een of meer .MTL-bestanden, die oppervlakschaduwmateriaal bevatten.

Hoe een bestand openen OBJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OBJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OBJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OBJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OBJ openen

Andere problemen met een bestand OBJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OBJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OBJ:

  • het gekozen bestand OBJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OBJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OBJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies OBJ
OBJ naar 3DS