Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OBK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OBK. Als je het bestand wilt openen OBK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OBK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OrCAD Capture Design Or Library Cadence Design Systems, Inc.

Wat is een bestand OBK?

Backup-bestand gemaakt door O & O DiskImage, een bestandskopie en Schijfafbeeldingskeppingsapplicatie. Bevat een gecomprimeerd, exact duplicaat van de oorspronkelijke bestandsdata. Bevat geen aandrijvingsinformatie zoals de uitbreiding van de schijfafbeelding, .OMG.

Om het OBK-bestand te maken: selecteer de optie "Reserve bestand backup" op de hoofd Startpagina of selecteer Start & rarr. Bestandskopie uit het menu. Selecteer de drive en selecteer het vakje naast het bronbestand (en) waarvoor u een back-up wilt maken en klik op Start backup van het bestand. Een venster "File backup" wordt geopend met de "Target" directory gemarkeerd en andere back-up opties. Zodra u de opties naar wens wilt aanpassen, klikt u op Start. Wanneer het proces is voltooid, klikt u op Sluiten.

Een bestand herstellen met behulp van het OBK-bestand: Selecteer Start & rarr. Bestandsherstel uit het menu. Navigeer naar het OBK-bestand dat u wilt herstellen en klik op Openen. Selecteer het bestand (en) waarnaar u de drive wilt herstellen en klik op Start herstel van het bestand. Een vensterbestandherstel wordt geopend, klik op Start. Wanneer het proces is voltooid, klikt u op Sluiten.

U kunt OBK-bestanden ophalen met toepassingen zoals Win-Zip, behalve gecodeerde bestanden, die alleen met O & O DiskImage kunnen worden geopend.

Hoe een bestand openen OBK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OBK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OBK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OBK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OBK openen

Andere problemen met een bestand OBK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OBK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OBK:

  • het gekozen bestand OBK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OBK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OBK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand