Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OBML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OBML. Als je het bestand wilt openen OBML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OBML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Opera Mini Saved Web Page Format Opera Software

Wat is een bestand OBML?

Webpagina opgeslagen door Opera Mini, een webbrowser voor mobiele platforms. Opgeborgen in het OBML-formaat (Opera Binary Markup Language), een compact formaat dat wordt gebruikt om de grootte van gedownloade webinhoud te verminderen. Kan alleen worden geopend met de Opera Mini browser.

OBML-bestanden kunnen op de pc worden geopend met behulp van programma's die de Opera Mini-browser kunnen simuleren. Voorbeelden van dergelijke programma's zijn OperaMiniLargeDevice en MicroEmulator.

De OBML-extensie werd geïntroduceerd in het publiek in versie 3 van de browser Opera Mini, vervolgens vervangen door de .OBML15-bestandsuitbreiding met versie 5. Het OBML-bestand wordt niet ondersteund door Opera Mini-browser 5 of hoger.

Hoe een bestand openen OBML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OBML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OBML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OBML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OBML openen

Andere problemen met een bestand OBML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OBML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OBML:

  • het gekozen bestand OBML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OBML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OBML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand