Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OBT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OBT. Als je het bestand wilt openen OBT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OBT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Openbox Theme Format Openbox

Wat is een bestand OBT?

Thema-bestand dat wordt gebruikt door Openbox, een open source-venstermanager voor GNOME- en KDE Linux-desktopomgevingen. Opslaan van instellingen voor raamgronden, menu's, rolbalken en andere visuele elementen. Bevat de maten, kleuren, lettertypes en tekststijlen. Gebruikt voor het aanpassen van het venster verschijning.

De globale thema's van Openbox worden opgeslagen in de / usr / share / theme / directory. Lokale gebruikersthema's worden opgeslagen in [gebruiker] /. Lokaal / deel / thema's / of [gebruiker] /. Thema's /.

Hoe een bestand openen OBT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OBT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OBT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OBT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OBT openen

Andere problemen met een bestand OBT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OBT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OBT:

  • het gekozen bestand OBT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OBT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OBT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand