Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OBZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OBZ. Als je het bestand wilt openen OBZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OBZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Compressed 3D Object Format Smith Micro

Wat is een bestand OBZ?

Gecomprimeerd driedimensionaal objectbestand dat wordt gebruikt door Poser, een 3D-kunst- en animatieprogramma. Bevat punten, veelhoeken, textuurkaarten en andere objectinformatie. Comprimeert een .OBJ-bestand voor verminderde opslag.

OBZ-bestanden worden alleen gebruikt door Poser versie 5 en 6.

Hoe een bestand openen OBZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OBZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OBZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OBZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OBZ openen

Andere problemen met een bestand OBZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OBZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OBZ:

  • het gekozen bestand OBZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OBZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OBZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand