Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OC3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OC3. Als je het bestand wilt openen OC3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OC3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenCanvas 3 Event Format Portalgraphics

Wat is een bestand OC3?

Bestand gemaakt door openCanvas 3, een tekenprogramma waarmee stroke-evenementen kunnen worden opgenomen en opnieuw afgespeeld. Opslaan van een opname van de beroerte gebeurtenissen die plaatsvonden om de afbeelding te maken. Beveilig de afbeelding zelf niet, die in een .OCI-bestand is opgeslagen.

Andere gebeurtenisbestanden omvatten .OC4 en .OC5-bestanden voor respectievelijk versies 4 en 5 van de software. OC3-bestanden kunnen nog steeds geopend worden in openCanvas 5.

Hoe een bestand openen OC3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OC3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OC3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OC3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OC3 openen

Andere problemen met een bestand OC3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OC3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OC3:

  • het gekozen bestand OC3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OC3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OC3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand