Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OC4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OC4. Als je het bestand wilt openen OC4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OC4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenCanvas 4 Event Format Portalgraphics

Wat is een bestand OC4?

Bestand gemaakt door openCanvas, een tekening applicatie waarmee het afspelen van tekeningevenementen kan worden afgespeeld. Hiermee slaat u de reeks slagafwijkingen op die werden gebruikt om de afbeelding te maken. Kan in de software worden afgespeeld om te zien hoe de afbeelding is getekend.

Andere openCanvas versies gebruiken .OC3 (versie 3) en .OC5 (versie 5) bestanden voor evenementen.

Hoe een bestand openen OC4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OC4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OC4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OC4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OC4 openen

Andere problemen met een bestand OC4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OC4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OC4:

  • het gekozen bestand OC4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OC4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OC4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand