Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OCA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OCA. Als je het bestand wilt openen OCA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OCA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Custom Control Library Type Format Microsoft

Wat is een bestand OCA?

Begeleidend bestand opgeslagen met Visual Basic custom control (.OCX) bestanden. Bevat standaard beschrijvingen van objecten, eigenschappen en methoden die door OLE Automation worden gebruikt. Gemaakt automatisch door Visual Basic en dezelfde naam als de aangepaste controle, behalve de bestandsextensie.

OCA-bestanden zijn binaire bestanden die dienen als zowel uitgebreide type bibliotheken als een cache voor OCX-bestanden. Als een OCA-bestand is verwijderd, kan deze worden herbouwd door Visual Basic, maar het zal extra tijd kosten.

Hoe een bestand openen OCA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OCA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OCA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OCA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OCA openen

Andere problemen met een bestand OCA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OCA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OCA:

  • het gekozen bestand OCA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OCA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OCA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand