Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OCD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OCD. Als je het bestand wilt openen OCD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OCD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OCAD Digitized Map Format OCAD

Wat is een bestand OCD?

Bestand aangemaakt door OCAD map creatie software. Bevat een kaartproject en kan worden gebruikt voor het opslaan van topografische kaarten, stadskaarten, wandelkaarten en andere soorten kaarten. Kan ingevoerde geospatiale gegevens opnemen om de locaties op de kaart te georefereren.

OCD-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar verschillende formaten, waaronder .PDF, .KML, .KMZ ,.GPX, .DXF, .SVG, .TIFF en .JPG. Zij kunnen ook worden geëxporteerd naar een OCAD Internet Map, die de kaart opslaat in een gepubliceerd HTML-formaat.

Hoe een bestand openen OCD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OCD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OCD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OCD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OCD openen

Andere problemen met een bestand OCD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OCD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OCD:

  • het gekozen bestand OCD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OCD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OCD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand