Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OCE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OCE. Als je het bestand wilt openen OCE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OCE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Open Catalog Extension Connection Format Oracle

Wat is een bestand OCE?

Database-verbindingsbestand dat wordt gebruikt door het Hyperion Intelligence database management systeem (DBMS). Definieert de verbindingssoftware, type database, gebruikersnaam, wachtwoord, host, data retrieval methode en optionele database naam.

OCE-bestanden kunnen worden gemaakt door Tools & rarr.Connection & rarr.Create te selecteren. In de databasesoftware. Ze worden standaard opgeslagen in de map "Open catalogusuitbreidingen".

OCE-bestanden worden ook ondersteund door Brio Intelligence, die in 2004 door Hyperion is verworven. Oracle verwierf Hyperion in 2007.

Hoe een bestand openen OCE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OCE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OCE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OCE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OCE openen

Andere problemen met een bestand OCE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OCE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OCE:

  • het gekozen bestand OCE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OCE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OCE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand