Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OCI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OCI. Als je het bestand wilt openen OCI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OCI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenCanvas Image Format Portalgraphics

Wat is een bestand OCI?

Afbeelding gemaakt door openCanvas, een tekenprogramma dat stroke-gebeurtenissen opneemt, zodat afbeeldingen automatisch worden hergebruikt. Biedt een bitmapafbeelding op die in de software is gemaakt en maakt gebruik van een eigen formaat. Vaak gebruikt voor anime en andere soorten digitale kunst.

U kunt de beroerte gebeurtenissen vastleggen die gebruikt worden om een ​​OCI-afbeelding te tekenen en ze terug te spelen in de software. OpenCanvas-opgeslagen gebeurtenisbestanden gebruiken de extensies .OC3, .OC4 en .OC5, waar het nummer voor de versie van de software is.

Hoe een bestand openen OCI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OCI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OCI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OCI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OCI openen

Andere problemen met een bestand OCI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OCI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OCI:

  • het gekozen bestand OCI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OCI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OCI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand