Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OCR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OCR. Als je het bestand wilt openen OCR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OCR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FaxGrapper FAX Transcribed Text Format Nuance Communications

Wat is een bestand OCR?

Faxdocument ontvangen en omgezet in een standaard tekstformaat. Beeldgegevens van de fax worden omgezet in leesbare tekst met behulp van optische tekenherkenning (OCR). Gemaakt door FAXGrapper, een ouder faxprogramma dat niet meer ontwikkeld is.

Hoe een bestand openen OCR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OCR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OCR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OCR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OCR openen

Andere problemen met een bestand OCR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OCR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OCR:

  • het gekozen bestand OCR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OCR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OCR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand