Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ODC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ODC. Als je het bestand wilt openen ODC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ODC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenOffice.org OpenDocument Format Microsoft

Wat is een bestand ODC?

Verbinding informatiebestand gemaakt door Microsoft Excel, een spreadsheet applicatie bij Microsoft Office. Bevat eigenschappen om te verbinden met en ophalen van gegevens van een externe gegevensbron. Kan een verbindingssnoer, gegevenszoekwoorden, verificatieinformatie en andere instellingen bevatten.

Office Data Connection (ODC) bestanden worden gebruikt om herbruikbare verbinding en data query informatie op te slaan. Dit is handig om verbindingsinformatie te delen, evenals voor het uitvoeren van periodieke data-refreshes in een Excel-werkmap.

ODC-bestanden kunnen worden gemaakt met behulp van de wizard Data Connection in Microsoft Excel, die de verbindingsinformatie genereren met behulp van HTML-opmaak met opgenomen segmenten van XML. Bestaande gegevensverbindingen kunnen in Excel worden bekeken door Data & rarr te selecteren. Connections.

Aangezien ODC-bestanden worden opgeslagen met behulp van HTML en XML, kunnen ze in elke webbrowser of tekstverwerker worden bekeken. ODC-bestanden worden gebruikt door Microsoft Excel 2007 en later.

Hoe een bestand openen ODC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ODC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ODC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ODC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ODC openen

Andere problemen met een bestand ODC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ODC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ODC:

  • het gekozen bestand ODC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ODC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ODC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand