Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ODIF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ODIF. Als je het bestand wilt openen ODIF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ODIF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Open Document Interchange Format ITU-T

Wat is een bestand ODIF?

Gecodeerd binair document dat het ODIF-bestand (Open Document Interchange Format) gebruikt, dat deel uitmaakt van de Open Document Architecture (ODA) standaard. Beveiligt de weergave van de binaire gegevensstroom van een ODA-document. Gebruikt als transportformaat geschikt voor transmissie tussen systemen.

ODA is een objectgeoriënteerde documentarchitectuur die in de jaren 1980 en 1990 is ontwikkeld, maar het was niet goed geaccepteerd. Het wordt zelden gebruikt.

Hoe een bestand openen ODIF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ODIF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ODIF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ODIF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ODIF openen

Andere problemen met een bestand ODIF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ODIF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ODIF:

  • het gekozen bestand ODIF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ODIF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ODIF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand