Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ODL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ODL. Als je het bestand wilt openen ODL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ODL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Object Description Language Format Microsoft

Wat is een bestand ODL?

Bestand geschreven in de Object Description Language (ODL), een taal die wordt gebruikt in de Windows-software-programmeringskontext. Laat ontwikkelaars toe om hun ActiveX-objecten zichtbaar te maken voor andere verkopers door eigenschappen van de objecten bloot te leggen en te publiceren.

Hoe een bestand openen ODL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ODL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ODL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ODL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ODL openen

Andere problemen met een bestand ODL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ODL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ODL:

  • het gekozen bestand ODL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ODL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ODL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand