Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OEACCOUNT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OEACCOUNT. Als je het bestand wilt openen OEACCOUNT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OEACCOUNT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Mail Account Settings Format Microsoft

Wat is een bestand OEACCOUNT?

XML-accountbestand dat is gemaakt door Windows Mail, een e-mailprogramma dat is opgenomen in Microsoft Windows Vista en Windows 7. Bevat rekeninggegevens in XML-indeling, zoals accountnaam, e-mailadres, e-mailserveradres, verbindingsinformatie, versleutelde wachtwoorden en voorkeuren. Gegenereerd wanneer er een nieuw e-mail- of nieuwsfeed-account is aangemaakt.

OEACCOUNT-bestanden zijn in de volgende directory: [gebruiker] AppDataLocalMicrosoftWindows Mail

Windows Mail benoemt OEACCOUNT-bestanden als "account {ID} .Oeaccount", waar "ID" een unieke gegenereerde identificatiecode voor het gebruikersaccount is.

Hoe een bestand openen OEACCOUNT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OEACCOUNT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OEACCOUNT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OEACCOUNT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OEACCOUNT openen

Andere problemen met een bestand OEACCOUNT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OEACCOUNT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OEACCOUNT:

  • het gekozen bestand OEACCOUNT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OEACCOUNT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OEACCOUNT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand