Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OEB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OEB. Als je het bestand wilt openen OEB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OEB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Open EBook Format QSX

Wat is een bestand OEB?

Back-up van een Outlook Express e-mail database die is gemaakt door de wizard Outlook Express Backup. Creëert een volledige back-up van alle Outlook Express-bestanden, inclusief accounts, identiteiten, e-mailberichten, bijlagen, adresboeken, berichtregels, lijsten van geblokkeerde afzenders en handtekeningen.

Hoe een bestand openen OEB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OEB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OEB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OEB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OEB openen

Andere problemen met een bestand OEB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OEB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OEB:

  • het gekozen bestand OEB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OEB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OEB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand