Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OEM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OEM. Als je het bestand wilt openen OEM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OEM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OEM Install Data Format Microsoft

Wat is een bestand OEM?

Originele Apparatuur Fabrikant (OEM) bestand dat wordt gebruikt tijdens de installatie van de tekstmodus van Windows-besturingssystemen. Bevat een lijst met hardwarecomponenten, bestanden die u wilt kopiëren voor elk hardwarecomponent en een lijst met registersleutels en waarden die u voor elke component wilt maken.

OEM-bestanden worden vaak gebruikt om Windows-besturingssystemen op te laden met specifieke stuurprogramma's. Een gemeenschappelijk OEM-bestand dat wordt gebruikt in Windows-installatie heet txtsetup.Oem .

Hoe een bestand openen OEM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OEM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OEM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OEM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OEM openen

Andere problemen met een bestand OEM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OEM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OEM:

  • het gekozen bestand OEM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OEM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OEM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand