Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OEX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OEX. Als je het bestand wilt openen OEX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OEX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Opera Add-on Format Opera Software

Wat is een bestand OEX?

Extensiebestand gebruikt door de Opera Web browser. Bevat gegevens die nieuwe applicatie toevoegt aan de applicatie. Kan worden gebruikt voor widgets voor gebruikersinterface, zoals knoppen en zoekbalkjes, of voor het uitvoeren van verborgen functies op de achtergrond.

OEX-bestanden werden geïntroduceerd met Opera 11. Het bestandsformaat is gebaseerd op de W3C Widget-specificatie.

Hoe een bestand openen OEX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OEX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OEX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OEX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OEX openen

Andere problemen met een bestand OEX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OEX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OEX:

  • het gekozen bestand OEX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OEX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OEX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand