Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OFC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OFC. Als je het bestand wilt openen OFC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OFC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Open Financial Connectivity Format Microsoft

Wat is een bestand OFC?

Financieel gegevensformaat ontwikkeld door Microsoft als een open formaat voor het uitwisselen van gegevens met andere financiële programma's. Vervang door het .OFX formaat in 1997 en wordt niet ondersteund door MS Money 2005 of later.

Microsoft Money is gestaakt.

Hoe een bestand openen OFC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OFC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OFC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OFC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OFC openen

Andere problemen met een bestand OFC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OFC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OFC:

  • het gekozen bestand OFC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OFC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OFC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand