Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OFF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OFF. Als je het bestand wilt openen OFF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OFF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DEC 3D Object File Format N/A

Wat is een bestand OFF?

ASCII-gebaseerd formaat dat wordt gebruikt om 3D-objecten te beschrijven. Definieert collecties van platte veelhoeken en hoekpunten die het oppervlak van het object maken.

Elk OFF-bestand begint met het trefwoord 'OFF'. De volgende regel bevat het aantal hoekpunten, gezichten en randen van het model. Vertices en gezichten staan ​​vermeld met x, y, z coördinaten, één per regel.

Hoe een bestand openen OFF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OFF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OFF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OFF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OFF openen

Andere problemen met een bestand OFF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OFF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OFF:

  • het gekozen bestand OFF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OFF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OFF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand