Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OFM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OFM. Als je het bestand wilt openen OFM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OFM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe PostScript Font Description Format Melco

Wat is een bestand OFM?

Borduurdossier opgeslagen in het eigen borduurwerkformaat van Melco. Bevat instructies voor naaimachine om een ​​afbeelding op een stuk stof te steken, zoals een doek of een t-shirt.

OFM-bestanden bevatten instructies zoals naaldplaatsing, richting en beweging. Ze lijken op .DST-bestanden, maar ondersteunen ook kleurinformatie. Daarom kunnen ze ook kleurwijzigingsinstructies bevatten.

Het OFM formaat wordt ondersteund door de aangepaste borduurservice van Zazzle, zolang het ontwerp niet meer dan tien kleuren bevat.

Hoe een bestand openen OFM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OFM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OFM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OFM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OFM openen

Andere problemen met een bestand OFM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OFM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OFM:

  • het gekozen bestand OFM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OFM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OFM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand