Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OFR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OFR. Als je het bestand wilt openen OFR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OFR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OptimFROG Encoded Audio OptimFROG

Wat is een bestand OFR?

Audio-bestand gecomprimeerd met OptimFROG, een lossless audio compressie applicatie die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2001. Opslaat het geluid in een proprietary formaat dat niet veel ondersteund wordt door standaard media spelers.

Hoe een bestand openen OFR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OFR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OFR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OFR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OFR openen

Andere problemen met een bestand OFR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OFR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OFR:

  • het gekozen bestand OFR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OFR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OFR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand