Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OFT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OFT. Als je het bestand wilt openen OFT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OFT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook Template Format Microsoft

Wat is een bestand OFT?

E-mail sjabloon gebruikt door Microsoft Outlook, een populaire e-mail client voor Windows. Bevat een voorgeformate indeling die gebruikt kan worden voor het maken van aangepaste berichten met een soortgelijke look and feel. Kan ook worden opgeslagen als een Outlook-formulier, dat een script bevat dat draait wanneer het bestand wordt geopend.

Als u een OFT-bestand wilt maken, moet u eerst een nieuw bericht openen en bewerken. Selecteer dan 'Save As' in het menu Bestand. Klik op 'Opslaan als type:' en selecteer 'Outlook Template (* .OFT).'

Hoe een bestand openen OFT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OFT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OFT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OFT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OFT openen

Andere problemen met een bestand OFT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OFT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OFT:

  • het gekozen bestand OFT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OFT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OFT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand