Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OFX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OFX. Als je het bestand wilt openen OFX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OFX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Open Financial Exchange Format N/A

Wat is een bestand OFX?

Een OFX-bestand is een financieel gegevensbestand dat is gemaakt in het Open Financial Exchange-formaat (OFX), een open formaat voor het overbrengen van gegevens tussen verkopers, consumenten en financiële systemen. Het bevat transacties, verklaringen en andere financiële informatie. OFX-bestanden worden doorgaans naar individuele gebruikers gestuurd als creditcard- of bankrekening van een financiële instelling.

OFX is een op SGML gebaseerde bestandsindeling in 1997 gestandaardiseerd door Intuit, Microsoft en CheckFree. Het is vervangen door het Open Financial Connectivity (.OFC) formaat dat door Microsoft Money wordt gebruikt en is nu de standaardcontainer voor financiële informatie onder het Open Financial Exchange Consortium.

Hoe een bestand openen OFX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OFX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OFX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OFX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OFX openen

Andere problemen met een bestand OFX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OFX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OFX:

  • het gekozen bestand OFX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OFX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OFX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies OFX
OFX naar NUMBERSOFX naar PDF