Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OGA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OGA. Als je het bestand wilt openen OGA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OGA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ogg Vorbis Audio Profile Format Xiph.Org

Wat is een bestand OGA?

Audio-containerformaat die een van meerdere coderingsschema's kan gebruiken, waaronder Ogg FLAC, Ghost, en OggPCM. Kan ook Ogg Vorbis of Speex-compressie gebruiken, hoewel deze codecs niet door Xiph.Org worden aanbevolen door sommige compatibiliteitsproblemen (de .OGG-extensie moet in plaats van Ogg Vorbis en Speex worden gebruikt).

Xiph.Org, de ontwikkelaars van het OGA-formaat, heeft een DirectShow codec-pakket vrijgegeven waarmee ontwikkelaars OGA-ondersteuning in open-source en commerciële Windows-applicaties kunnen opnemen.

Ogg Vorbis-audiobestanden gebruiken vaker de OGG-extensie.

Hoe een bestand openen OGA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OGA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OGA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OGA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OGA openen

Andere problemen met een bestand OGA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OGA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OGA:

  • het gekozen bestand OGA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OGA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OGA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand