Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OGF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OGF. Als je het bestand wilt openen OGF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OGF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
S.T.A.L.K.E.R. Model Format GSC Game World

Wat is een bestand OGF?

3D-modelbestand gebruikt door STALKER First-person shooter games. Opslaan 3D-mazen en animatiegegevens. Gebruikt voor spelmodellen, zoals karakters, wapens, terrein en milieuobjecten.

STALKER Gebruikt de X-Ray Engine, die is ontwikkeld door GSC Game World, de makers van STALKER

Hoe een bestand openen OGF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OGF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OGF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OGF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OGF openen

Andere problemen met een bestand OGF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OGF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OGF:

  • het gekozen bestand OGF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OGF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OGF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand