Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OGG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OGG. Als je het bestand wilt openen OGG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OGG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ogg Vorbis Audio Format Xiph.Org

Wat is een bestand OGG?

Gecomprimeerd audiobestand dat gratis, ongehinderde Ogg Vorbis audio compressie gebruikt. Net als een .MP3-bestand, maar klinkt beter dan een MP3-bestand van gelijke grootte. Kan liedmetadata bevatten, inclusief artiestinformatie en trackdata. Ondersteund door vele software muziekspelers en sommige draagbare muziekspelers.

Het Ogg formaat is een container die wordt gebruikt voor het opslaan van geluidsdata. De term "Vorbis" verwijst naar een specifiek coderingsschema dat door Xiph.Org, de ontwikkelaars van Ogg. OGG-bestanden kunnen ook andere typen audio compressie bevatten, waaronder FLAC en Speex. Deze bestanden kunnen dan niet officieel worden aangeduid als "Vorbis" -bestanden, omdat ze een ander compressieprogramma gebruiken.

Hoe een bestand openen OGG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OGG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OGG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OGG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OGG openen

Andere problemen met een bestand OGG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OGG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OGG:

  • het gekozen bestand OGG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OGG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OGG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies OGG
OGG naar CDAOGG naar AACOGG naar AMROGG naar APEOGG naar FLAOGG naar FLACOGG naar M4AOGG naar MP3OGG naar WAV