Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OGM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OGM. Als je het bestand wilt openen OGM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OGM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ogg Vorbis Media Format N/A

Wat is een bestand OGM?

Gecomprimeerd videobestand dat een gewijzigde vorm van Xiph.Org's Ogg-bestandcontainerformaat gebruikt. Ondersteunt afspelen van video content die DirectShow filters bevat. Gemaakt als een uitbreiding van de Ogg-specificatie, zodat Windows Media Player (oudere versies) en andere programma's Ogg-video- en audiobestanden gemakkelijk kunnen afspelen.

Xiph.Org, de eigenaar en ontwikkelaar van de Ogg-specificatie, ondersteunt het OGM-formaat niet omdat het buiten de Ogg-specificatie ligt. Het OGM formaat is anders dan het formaat dat wordt gebruikt voor .OGG en .OGV bestanden.

Hoe een bestand openen OGM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OGM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OGM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OGM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OGM openen

Andere problemen met een bestand OGM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OGM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OGM:

  • het gekozen bestand OGM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OGM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OGM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand