Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OGV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OGV. Als je het bestand wilt openen OGV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OGV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ogg Vorbis Video Format Xiph.Org

Wat is een bestand OGV?

Videobestand dat de open source Ogg-containerformaat van Xiph.Org gebruikt. Kan video streams bevatten die een of meer verschillende codecs gebruiken, zoals Theora. Kan worden afgespeeld met behulp van een verscheidenheid aan mediaspelers.

OGV-bestanden worden vaak gebruikt voor het afspelen van webpagina-video-inhoud met behulp van de HTML5 <.Video>. Label. Ze worden echter meestal in de HTML broncode aangeduid met behulp van de extensie ".Ogg", hoewel de bestanden video-inhoud bevatten.

Xiph.Org, de ontwikkelaars van het OGV-formaat, bieden een DirectShow-codecpakket waarmee softwareontwikkelaars ondersteuning kunnen bieden voor OGV-bestanden in zowel open-source als commerciële toepassingen.

Audiobestanden die de Ogg-container gebruiken, worden Ogg Vorbis-bestanden genoemd, waar "Vorbis" het specifieke compressiealgoritme dat wordt gebruikt voor de audiodata, verwijst. De term "Vorbis" is niet van toepassing op Ogg video content.

Hoe een bestand openen OGV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OGV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OGV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OGV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OGV openen

Andere problemen met een bestand OGV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OGV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OGV:

  • het gekozen bestand OGV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OGV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OGV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies OGV
OGV naar AVIOGV naar BIKOGV naar M2TSOGV naar M4VOGV naar VOB