Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OGX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OGX. Als je het bestand wilt openen OGX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OGX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ogg Vorbis Multiplex Profile Xiph.Org

Wat is een bestand OGX?

Multiplexed media bestand opgeslagen in het Ogg Vorbis container formaat. Soortgelijk aan een .OGG bestand, maar kan meerdere media streams bevatten die zijn gecodeerd met verschillende codecs. Gebruikt voor het opslaan van gecomprimeerde audio- en videodata.

OGX-bestanden kunnen worden afgespeeld met een van de vele DirectShow-gebaseerde spelers voor Windows. Ze kunnen ook worden afgespeeld met andere mediaspelers die een compatibele Ogg Vorbis plugin hebben geïnstalleerd.

Het OGX-bestandsformaat is ontworpen om het vorige OGG-formaat te vervangen.

Hoe een bestand openen OGX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OGX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OGX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OGX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OGX openen

Andere problemen met een bestand OGX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OGX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OGX:

  • het gekozen bestand OGX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OGX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OGX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand