Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OGZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OGZ. Als je het bestand wilt openen OGZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OGZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cube 2 Sauerbraten Map Format Wouter van Oortmerssen

Wat is een bestand OGZ?

Kaartbestand gebruikt door games ontwikkeld met behulp van de Cube 2 game engine. Bevat de geometrie, kuurpunten, teleporters, objectlocaties en andere instellingen voor een spelkaart. Kan gebruikt worden voor het opslaan van single- of multiplayer kaarten.

OGZ-bestanden worden opgeslagen in een gecomprimeerd Gzip-formaat (GNU Zip). Bij convention worden ze genaamd map.Ogz en worden ze opgeslagen in een unieke map map in de map / pakketten / basis directory van een Cube 2 game installatie. Ze worden opgeslagen met de bestanden map.Cfg, map.Js, en optioneel entities.Json.

OGZ-bestanden lijken op .MPZ en .BGZ-bestanden, die worden gebruikt door verschillende games die zijn gebaseerd op de Cube 2-motor.

Hoe een bestand openen OGZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OGZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OGZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OGZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OGZ openen

Andere problemen met een bestand OGZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OGZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OGZ:

  • het gekozen bestand OGZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OGZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OGZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand