Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OLA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OLA. Als je het bestand wilt openen OLA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OLA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Online Access Format N/A

Wat is een bestand OLA?

"Online toegang" digitale tijdschriftformaat. Wordt gebruikt voor het opslaan van tijdschriftartikelen in het formaat dat ze verschijnen in de afdrukversie. Bevat dezelfde lay-out, tekst, afbeeldingen, enz. Gebruikt in het midden van de jaren negentig, maar is sindsdien vervangen door nieuwere formaten, zoals het Zinio (.ZNO) formaat.

Hoe een bestand openen OLA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OLA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OLA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OLA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OLA openen

Andere problemen met een bestand OLA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OLA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OLA:

  • het gekozen bestand OLA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OLA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OLA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand