Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OLB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OLB. Als je het bestand wilt openen OLB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OLB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office OLE Object Library Format Microsoft

Wat is een bestand OLB?

Objectbibliotheek die gegevenstypes en constanten bevat die door MS Office-componenten worden verwezen. Kan ervoor zorgen dat bepaalde Microsoft-programma's niet correct functioneren als verplaatst of hernoemd is.

OLB-bestanden worden ook aangeduid als Office Object Library-bestanden.

Hoe een bestand openen OLB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OLB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OLB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OLB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OLB openen

Andere problemen met een bestand OLB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OLB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OLB:

  • het gekozen bestand OLB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OLB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OLB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand