Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OLD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OLD. Als je het bestand wilt openen OLD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OLD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Backup Plus Backup Format N/A

Wat is een bestand OLD?

Wordt gewoonlijk gebruikt als indicator voor een back-up van een bestand. Bij de bestandsnaam toegevoegd wanneer een nieuwere versie van het bestand is gemaakt of opgeslagen door een bepaald programma. Vaak geplaatst na het oorspronkelijke bestandstip (iE Document.Doc.Old is een back-up van het bestand "document.Doc").

Kan automatisch worden gemaakt door een softwareprogramma, maar kan ook door de gebruiker handmatig worden gemaakt. De extensie ".Old" moet mogelijk worden verwijderd om het bestand correct te openen.

Hoe een bestand openen OLD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OLD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OLD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OLD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OLD openen

Andere problemen met een bestand OLD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OLD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OLD:

  • het gekozen bestand OLD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OLD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OLD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand