Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OLK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OLK. Als je het bestand wilt openen OLK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OLK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook Address Book Format Microsoft

Wat is een bestand OLK?

Adresboek gemaakt door Microsoft Outlook, een e-mail applicatie. Kan contactinformatie bevatten voor mensen en organisaties. Kan namen, telefoonnummers, adressen, titels, organisatiegegevens en andere contactgegevens opslaan. Wordt gebruikt voor het opslaan en laden van contacten.

OLK-bestanden kunnen handmatig worden geopend in Outlook 2003 door het volgende commando te typen: Outlook.Exe / l olk_filename. OLK-bestanden kunnen ook worden geopend door Microsoft Word 2003 en worden gebruikt voor het samenvoegen van berichten en andere documentoperaties.

Outlook-contacten worden vaker opgeslagen als persoonlijke adresboek (.PAB) -bestanden.

Hoe een bestand openen OLK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OLK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OLK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OLK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OLK openen

Andere problemen met een bestand OLK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OLK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OLK:

  • het gekozen bestand OLK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OLK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OLK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand