Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OLK14CATEGORY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OLK14CATEGORY. Als je het bestand wilt openen OLK14CATEGORY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OLK14CATEGORY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook 2011 For Mac Category Format Microsoft

Wat is een bestand OLK14CATEGORY?

Bestand gemaakt door Microsoft Outlook for Mac, een e-mailprogramma die Microsoft Entourage heeft vervangen. Beveiligt een categorie, die kan worden gebruikt voor het markeren van e-mailberichten, agenda-items, contacten, taken en notities. Inclusief de naam en kleur van de categorie die in de software wordt weergegeven.

OLKCATEGORY bestanden worden niet handmatig geopend en opgeslagen door de gebruiker. In plaats daarvan maakt het programma hen automatisch en leest u de categoriegegevens van hen. Ze worden opgeslagen in de volgende map in Mac OS X: [gebruiker] / documenten / Microsoft gebruikersgegevens / kantoor 2011 identiteiten / hoofd identiteits- / gegevensrecords / handtekeningen /

Sommige standaard-Outlook-categorieën bevatten Familie, Vrienden, Vakantie, Persoonlijk en Geen Categorie.

Hoe een bestand openen OLK14CATEGORY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OLK14CATEGORY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OLK14CATEGORY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OLK14CATEGORY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OLK14CATEGORY openen

Andere problemen met een bestand OLK14CATEGORY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OLK14CATEGORY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OLK14CATEGORY:

  • het gekozen bestand OLK14CATEGORY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OLK14CATEGORY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OLK14CATEGORY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand