Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OLK14CONTACT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OLK14CONTACT. Als je het bestand wilt openen OLK14CONTACT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OLK14CONTACT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook 2011 For Mac Contact Format Microsoft

Wat is een bestand OLK14CONTACT?

Bestand aangemaakt door Microsoft Outlook for Mac, een e-mailprogramma voorheen bekend als Entourage. Bevat informatie voor een contact, zoals een naam, e-mailadres en bedrijfsinformatie. Wordt gebruikt voor het opslaan van contactgegevens die zijn ingevoerd via de Outlook-interface.

Outlook slaat automatisch OLK14CONTACT-bestanden op en gebruikers hebben geen directe interactie met hen. Ze worden opgeslagen in subdirectories van de volgende directory: [gebruiker] / documenten / Microsoft gebruikersgegevens / kantoor 2011 identiteiten / hoofd identiteits- / gegevensrecords / contacten /

Hoe een bestand openen OLK14CONTACT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OLK14CONTACT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OLK14CONTACT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OLK14CONTACT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OLK14CONTACT openen

Andere problemen met een bestand OLK14CONTACT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OLK14CONTACT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OLK14CONTACT:

  • het gekozen bestand OLK14CONTACT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OLK14CONTACT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OLK14CONTACT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand